NIEUWBOUWPROJECT TE KOOP

LE BLANC

12579 Alcossebre (Ref. 4863184)

Vanaf 352.500 EUR

Op een totale oppervlakte van 7986 m worden weldra 52 exclusieve woon-appartementen gerealiseerd. Alle terrassen worden met zeezicht verwend en de volledig in het midden aangelegde tuin verzekert een verfrissende zeebries van een welgekomen passage. Dit schitterende complex ademt rust en sereniteit. Ontspan in het bijhorende Infinity-zwembad of droom zalig weg op het geluid van de golven in de mooie tuin. Loop via de 2 Engelse patio’s naar de verlichte fitnessruimte, het verwarmde binnenzwembad of de tennis- en paddelvelden die de onovertroffen gemeenschappelijke faciliteiten compleet maken. Kortom, maak zeker kennis met dit schitterende project en zijn adembenemende omgeving.

Aan de prachtige Spaanse Costa del Azahar, 85 km ten noorden van Valencia ligt een Mediterrane parel. Alcossebre, pal aan de kust, houdt het midden tussen een groot dorp en een compact Spaans stadje.

Het authentieke centrum ligt centraal, omgeven door de voet van de Sierra de Irta in het noorden, tegenaan de heuvelruggen leunende residentiële villawijken in het westen, vele kleine baaien en strandjes met zicht op de Middellandse Zee in het oosten en het zuiden.

De kleine jachthaven, de gezellige restaurantjes en horecazaken maken van Alcossebre het ideale vakantie- of overwinteringsoord. Hier vind je de juiste mix tussen complete rust en gezellige ambiance. Een recent aangelegd houten wandelpad (de “Paseo Marítimo) kronkelt langsheen de kuststrook flirtend met de azuurblauwe waterlijn. In het aanpalende natuurgebied kunnen wandelaars en fietsers naar hartenlust genieten. Het is hier waar 3 nieuwe luxueuze wooncomplexen gebouwd worden. Met een maximale hoogte van 3 verdiepingen versmelten deze stijlvolle architecturale hoogstandjes tot een harmonieus geheel met de omgeving. Een streling voor het oog.

Eén ervan werd “Le Blanc” gedoopt. Gelegen op, jawel, slechts enkele meters van de Middellandse Zee. Op een totale oppervlakte van 7986 m² worden weldra 52 exclusieve woon-appartementen gerealiseerd. Alle terrassen worden met zeezicht verwend en de volledig in het midden aangelegde tuin verzekert een verfrissende zeebries van een welgekomen passage.

Dit schitterende complex ademt rust en sereniteit. Ontspan in het bijhorende Infinity-zwembad of droom zalig weg op het geluid van de golven in de mooie tuin. Loop via de 2 Engelse patio’s naar de verlichte fitnessruimte, het verwarmde binnenzwembad of de tennis- en paddelvelden die de onovertroffen gemeenschappelijke faciliteiten compleet maken.

* Prijzen vanaf € 276.000

* 2 en 3 slaapkamers

* 2 badkamers

* Bewoonbare oppervlakte van 78 m2 tot 206 m2

* Eerste lijn zeezicht

Kortom, maak zeker kennis met dit schitterende project en zijn adembenemende omgeving.

Beschikbare units

VERDIEPING UNIT BEW. OPP. SLPKMRS TERRAS PARKING PRIJS
Appartement 80m2 80 m2 2 Ja Nee 352.500 EUR
Appartement 65m2 65 m2 2 Ja Nee 352.500 EUR

Contacteer uw makelaar voor meer info

U wil graag

Interesse?
Stuur een bericht of bel meteen!

Tel. 015 20 15 60

Fax 015 20 25 59

Mail info@woningzorg.be

MA-VR 10u - 12u en 14u - 18u

ZA 10u – 12u

Buiten kantooruren altijd na afspraak.

Beelden

whatsapp