NIEUWBOUWPROJECT TE KOOP

Magnolia Gardens

2960 Brecht (Ref. 4090927)

UITVERKOCHT

Uitverkocht! “Magnolia Gardens”, een uiterst modern en vooruitstrevend BEN-nieuwbouwproject van 6 woningen, gelegen in een uniek park van 3900m² dat enkel het beste combineert; een modern architectuur, high-end materialen samengaand met uiterst ruime budgetten en een prima locatie nabij het centrum van Brecht. Overal waar u kijkt, domineert het groene d.m.v. diverse wandelpaden, een rustgevende vijverpartij en de volwassen beplanting in dit stukje natuur. De woningen worden volledig afgewerkt volgens uw eigen wensen conform de “Wet Breyne” volgens zeer ruime budgetten en variëren in oppervlakte van 150m² tot 179,3m². Alle woningen hebben 3 slaapkamers en kijken uit over het prachtig domein. In de ondergrondse garage werden er 2 autostaanplaatsen, fietsenstalling en ruime bergingen van 10m² tot 15m² voorzien. Deze zijn inclusief de prijs. Elke garage kan afgesloten worden met een elektrische poort. Tenslotte is er de mogelijkheid om een lift te laten installeren. Contacteer ons voor inzage in het lastenboek, de voordelen van een BEN-woonst, gedetailleerde plannen en informatie. Epeil: <30 – Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Vv Uitverkocht! “Magnolia Gardens”, een uiterst modern en vooruitstrevend BEN-nieuwbouwproject van 6 woningen, gelegen in een uniek park van 3900m² dat enkel het beste combineert; een modern architectuur, high-end materialen samengaand met uiterst ruime budgetten en een prima locatie nabij het centrum van Brecht.


Overal waar u kijkt, domineert het groene d.m.v. diverse wandelpaden, een rustgevende vijverpartij en de volwassen beplanting in dit stukje natuur.

De woningen worden volledig afgewerkt volgens uw eigen wensen conform de “Wet Breyne” volgens zeer ruime budgetten en variëren in oppervlakte van 150m² tot 179,3m².

Alle woningen hebben 3 slaapkamers en kijken uit over het prachtig domein.

In de ondergrondse garage werden er 2 autostaanplaatsen, fietsenstalling en ruime bergingen van 10m² tot 15m² voorzien. Deze zijn inclusief de prijs.
Elke garage kan afgesloten worden met een elektrische poort.

Tenslotte is er de mogelijkheid om een lift te laten installeren.

Contacteer ons voor inzage in het lastenboek, de voordelen van een BEN-woonst, gedetailleerde plannen en informatie. Epeil: <30 – Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Vv

Beschikbare units

VERDIEPING UNIT BEW. OPP. SLPKMRS TERRAS PARKING PRIJS
Gelijkvloers Magnolia Gardens - Unieke woning van 150m² Verkocht
Gelijkvloers Magnolia Gardens - Unieke woning van 156,8m² Verkocht
Gelijkvloers Unieke woning met lift van 155,3m² Verkocht
Gelijkvloers Magnolia Gardens - Unieke woning van 179,32m² Verkocht
Gelijkvloers Magnolia Gardens - Unieke woning van 176,96m² Verkocht
Gelijkvloers Magnolia Gardens - Unieke woning van 176,96m² Verkocht

Contacteer uw makelaar voor meer info

U wil graag

Probeer een andere code
Interesse?
Stuur een bericht of bel meteen!

Tel. 015 20 15 60

Fax 015 20 25 59

Mail info@woningzorg.be

MA-VR 10u - 12u en 14u - 18u

ZA 10u – 12u

Buiten kantooruren altijd na afspraak.

Beelden

whatsapp