NIEUWBOUWPROJECT TE KOOP

Nieuwbouw te Heist op Den Berg

2222 Heist-op-den-Berg (Ref. 5208214)
Nog te bouwen woningen op gunstig gelegen percelen bouwgrond voor halfopen bebouwing van 658 m² op landelijke toplocatie net buiten het centrum van Wiekevorst. Winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. De vlotte bereikbaarheid van invalswegen maken dat deze locatie uitstekend gelegen is voor woon-werkverkeer. Stijl, ontwerp en afwerking (vanaf ruwbouwwinddicht tot sleutelklaar) nog samen met U te bepalen. Volledig op maat, geen modules of prefab. Moderne stijl, een landelijke of pastorijwoning....we zijn van alle markten thuis. Op de website www.debouwgroep.be vindt u alvast voorbeelden en prijzen van een geschikte grond en een sleutelklare woning. Ga gerust eens een kijkje nemen. Bij onze projecten behoudt de klant-bouwheer volledige inspraak in zijn project. Geen verplichte keuze uit vaste op voorhand gemaakte plannen. We beginnen aan jouw project met een leeg blad. ​ Jij bepaalt hoe en wat! Prijs (afhankelijk van de bewoonbare opp.) vanaf 365.078 € excl. kosten Perceelbreedte is 10,50 m, diepte van het terrein 26 m en achterliggend nog 39,27 m. Gevelbreedte van 7,5 m en een maximale diepte van 17 m (gelijkvloers) en 13 m (1 ste verdieping). Dak 45° Mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinberging. Meer info? Enkel op : www.debouwgroep.be

Nog te bouwen woning op gunstig gelegen perceel bouwgrond voor halfopen bebouwing van 658 m² op landelijke toplocatie net buiten het centrum van Wiekevorst.

Winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik.

De vlotte bereikbaarheid van invalswegen maken dat deze locatie uitstekend gelegen is voor woon-werkverkeer.

Stijl, ontwerp en afwerking (vanaf ruwbouwwinddicht tot sleutelklaar) nog samen met U te bepalen. Volledig op maat, geen modules of prefab. Moderne stijl, een landelijke of pastorijwoning....we zijn van alle markten thuis.

Op de website 
www.debouwgroep.be vindt u alvast voorbeelden en prijzen van een geschikte grond en een sleutelklare woning. Ga gerust eens een kijkje nemen. Bij onze projecten behoudt de klant-bouwheer volledige inspraak in zijn project.

Geen verplichte keuze uit vaste op voorhand gemaakte plannen. We beginnen aan jouw project met een leeg blad. ​Jij bepaalt hoe en wat!

Meer info? Enkel op : www.debouwgroep.be

Perceelbreedte is 10,50 m, diepte van het terrein 26 m en achterliggend nog 39,27 m.

Gevelbreedte van 7,5 m en een maximale diepte van 17 m (gelijkvloers) en 13 m (1 ste verdieping). Dak 45°

Mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinberging.

Beschikbare units

VERDIEPING UNIT BEW. OPP. SLPKMRS TERRAS PARKING PRIJS
Nog geen informatie beschikbaar.

Contacteer uw makelaar voor meer info

U wil graag

Probeer een andere code
Interesse?
Stuur een bericht of bel meteen!

Tel. 015 20 15 60

Fax 015 20 25 59

Mail info@woningzorg.be

MA-VR 10u - 12u en 14u - 18u

ZA 10u – 12u

Buiten kantooruren altijd na afspraak.

Beelden

whatsapp