NIEUWBOUWPROJECT TE KOOP

Project Santa Rosalía Lake and Life Resort

30710 Santa Rosalia (Ref. 4930935)
DE BESTE VASTGOED INVESTERING IN 2022 IN SPANJE - Santa Rosalía Lake and Life Resort Santa Rosalía Lake and Life Resort Dromen komen uit! DE BESTE VASTGOED INVESTERING IN 2022 IN SPANJE Santa Rosalía Lake and Life Resort één van de meest ambitieuze projecten aan de Spaanse Middellandse Zeekust. Het 700.000 m2 grote resort bestaat voornamelijk uit groen aangelegde gebieden en een indrukwekkend turkoois gekleurd meer. Dit geweldige project is gelegen aan de Costa Cálida, op slechts 4 km van de zee, in een unieke geografische oase in de regio Murcia. Het fijne is dat u hier kan genieten van twee zeeën, de Middellandse Zee en de Mar Menor. Het resort zal bestaan uit diverse woonwijken met verschillende soorten woningen, villa's, schakelwoningen en appartementen. De woonwijken liggen rond het centrale meer en vele hebben een gemeenschappelijk of privézwembad. Santa Rosalía Lake and Life Resort vertegenwoordigt een nieuw resortconcept op de Spaanse Mediterrane vastgoedmarkt. De combinatie van natuur, veiligheid, luxe en exclusiviteit biedt u een unieke levensstijl in een bevoorrechte omgeving en is omgeven door golfbanen en ligt dicht bij allerlei diensten, voorzieningen en sport- en vrijetijdsactiviteiten. Appartementen vanaf: € 235.000 Geschakelde villa's 3 slpk met tuin vanaf: € 334.000 Vrijstaande villa's met 3 slaapkamers, privézwembad en kelder vanaf: € 382.000 Reeds verschillende units opgeleverd! Bij interesse informeer u over de beschikbare units.

Santa Rosalía Lake and Life Resort
Dromen komen uit!

DE BESTE VASTGOED INVESTERING IN 2022 IN SPANJE

Santa Rosalía Lake and Life Resort één van de meest ambitieuze projecten aan de Spaanse Middellandse Zeekust.  

Het 700.000 m2 grote resort bestaat voornamelijk uit groen aangelegde gebieden en een indrukwekkend turkoois gekleurd meer.

Dit geweldige project is gelegen aan de Costa Cálida, op slechts 4 km van de zee, in een unieke geografische oase in de regio Murcia. Het fijne is dat u hier kan genieten van twee zeeën, de Middellandse Zee en de Mar Menor. 

Het resort zal bestaan uit diverse woonwijken met verschillende soorten woningen
, villa's, schakelwoningen en appartementen. De woonwijken liggen rond het centrale meer en vele hebben een gemeenschappelijk of privézwembad.

Santa Rosalía Lake and Life Resort vertegenwoordigt een nieuw resortconcept op de Spaanse Mediterrane vastgoedmarkt. De combinatie van natuur, veiligheid, luxe en exclusiviteit biedt u een unieke levensstijl in een bevoorrechte omgeving en is omgeven door golfbanen en ligt dicht bij allerlei diensten, voorzieningen en sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Appartementen vanaf: € 235.000
Geschakelde villa's 3 slpk met tuin vanaf: € 334.000
Vrijstaande villa's met 3 slaapkamers, privézwembad en kelder vanaf: € 382.000

Reeds verschillende units opgeleverd!

Beschikbare units

VERDIEPING UNIT BEW. OPP. SLPKMRS TERRAS PARKING PRIJS
Nog geen informatie beschikbaar.

Contacteer uw makelaar voor meer info

U wil graag

Interesse?
Stuur een bericht of bel meteen!

Tel. 015 20 15 60

Fax 015 20 25 59

Mail info@woningzorg.be

MA-VR 10u - 12u en 14u - 18u

ZA 10u – 12u

Buiten kantooruren altijd na afspraak.

Beelden

whatsapp