NIEUWBOUWPROJECT TE KOOP

Residentie Goodlife Wilsele

3012 Leuven (Ref. 4224589)

Vanaf 1.446 EUR

GOODLIFE is een modern woonproject in het centrum van Wilsele Putkapel met 36 assistentiewoningen, ontworpen op maat van de bewoners. Een mix van stijlvolle één en twee-slaapkamer appartementen, elk voorzien van een mooi terras. U kiest uit verschillende lichte, ruime appartementen, gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Huur dagprijs vanaf €41.56. Meer informatie: https://www.zorgbeheer.be/nl/residenties/good-life-wilsele GOODLIFE is een modern woonproject in het centrum van Wilsele Putkapel met 36 assistentiewoningen, ontworpen op maat van de bewoners. Een mix van stijlvolle één en twee-slaapkamer appartementen, elk voorzien van een mooi terras. U kiest uit verschillende lichte, ruime appartementen, gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De gemeenschappelijke ruimte is er één om van te dromen. Deze ‘lobby’ is een ontmoetingsplaats voor bewoners, bezoekers en de beheerder. Een centrale haard zorgt voor een huiselijk en warm gevoel. Aansluitend op de lobby ligt een prachtige aangelegde tuin met terras. De flats zijn erkende assistentiewoningen, ze voldoen aan de strenge wettelijke normen van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid.
De bewoners genieten in stijl van hun vrijheid en comfort. Ze wonen in alle privacy zelfstandig in hun assistentiewoning. En dat alles met een gerust gemoed, want de nodige zorg is vlakbij indien nodig. Dit is de taak van de beheersinstantie VZW Zorgbeheer Midden-Vlaanderen die in samenwerking met de zorgpartner CM Leuven hiervoor instaat. De aanwezige woonassistent is het aanspreekpunt ter plaatse voor de bewoners. Hij maakt hen wegwijs in het uitgebreide zorg- en dienstenaanbod; beantwoordt alle vragen en zorgt bovendien voor het dagelijks beheer en de organisatie van activiteiten.
De zorgdiensten: BASIS: Woonassistent / Zorgmakelaar • Noodoproepsysteem 24/24 • Crisis- en overbruggingszorg • Vrijblijvende organisatie van sociale en culturele activiteiten • Herstel- en klusjesdienst • …. OPTIONEEL: Kapper en manicure • Poetsdienst • Warme maaltijden • Vervoerdienst
Meer informatie: https://www.zorgbeheer.be/nl/residenties/good-life-wilsele

Beschikbare units

VERDIEPING UNIT BEW. OPP. SLPKMRS TERRAS PARKING PRIJS
Gelijkvloers Appartement 0005 62 m2 1 Ja Nee 1.446 EUR
1 Appartement 0107 60 m2 1 Ja Nee 1.446 EUR
1 Appartement 0110 60 m2 1 Ja Nee 1.458 EUR

Contacteer uw makelaar voor meer info

U wil graag

Interesse?
Stuur een bericht of bel meteen!

Tel. 015 20 15 60

Fax 015 20 25 59

Mail info@woningzorg.be

MA-VR 10u - 12u en 14u - 18u

ZA 10u – 12u

Buiten kantooruren altijd na afspraak.

Beelden

whatsapp